Sociale Signalen

die uw positie bepalen.

Facebook Likes en Twitter.

1. Aantal Tweets:

Net als links, kan de pagina met tweets de positie in Google beïnvloeden.

2. Autoriteit van Twitter Gebruikers Accounts:

Het is waarschijnlijk dat de tweets die afkomstig zijn van oudere Twitter-profielen met honderdduizenden volgers (zoals Justin Bieber) meer effect hebben dan tweets van nieuwe accounts met weinig invloed.

3. Aantal Facebook Likes:

Hoewel Google de meeste Facebook-accounts niet kan zien is het waarschijnlijk dat ze rekening houden met het aantal likes dat een Facebook pagina ontvangt en gebruikt dit als een zwak ranking signaal.

4. Facebook Shares:

Omdat dit meer lijkt op een backlink heeft het meer invloed dan het aantal likes.

5. Autoriteit van Facebook User Accounts:

Zoals met Twitter, Facebook shares en likes afkomstig van de populaire Facebook-pagina's hebben meer invloed.

6. Pinterest Pins:

Pinterest is een waanzinnig populair social media netwerk met tal van openbare gegevens. Het is waarschijnlijk dat Google Pinterest Pins beschouwt als een sociaal signaal.

7. Stemmen op Social Sharing Sites:

Het is mogelijk dat Google shares gebruikt op sites als Reddit, Stumbleupon en Digg als een ander type van sociale signaal.

8. Aantal Google + 1's:

Het is moeilijk te geloven dat ze hun eigen sociale netwerk negeren.

9. Autoriteit van Google+ Gebruikersaccounts:

Het is logisch dat Google + 1's uit gezaghebbende accounts belangrijker zijn dan die van accounts zonder veel volgers.

10. Bekende Auteurschap:

Hoewel het Google+ auteurschap programma is afgesloten, is het waarschijnlijk dat Google gebruik maakt van een vorm van auteurschap om invloedrijke producenten van online-inhoud te bepalen (en geeft ze een boost in het klassement).

11. Sociaal Relevantie Signaal:

Google maakt waarschijnlijk gebruik van de informatie relevantie van het account en de gedeelde inhoud en tekst rond de link.

12. Site Level Social Signals:

Site-brede sociale signalen kunnen het algemene gezag van een site verhogen, die de zichtbaarheid vergroot voor alle pagina's.Het succes van uw bedrijf hangt samen met de populariteit op Sociale Media

Ik hoor weleens van klanten dat ze het vervelend vinden om op sociale media te adverteren. Iedereen kan zijn mening geven en men kan laten weten wat ze van uw producten en diensten vinden. De feedback die mensen achterlaten is waardevol. We zetten een sociale media campagne voor u op die werkt! Bekijk onze natuurlijke SEO paketten voor de natuurlijke zoekresultaten: POP-UPPEN pakketten.