Hoe is de interactie met uw gebruikers?

Gebruikers zijn belangrijker dan Google

Denken vanuit de gebruiker

1. Organische CTR voor alle trefwoorden:

De organische CTR van een pagina voor alle zoekwoorden kan een op menselijk handelen gebaseerd, gebruikers interactiesignaal zijn.

2. Bounce Rate:

Niet iedereen in SEO is het eens met elkaar, maar het kan een manier zijn van Google om hun gebruikers te gebruiken als testers van de kwaliteit (pagina's waar mensen snel bouncen zijn waarschijnlijk niet erg goed).

3. Direct verkeer:

Het is bevestigd dat Google gebruik maakt van gegevens van Google Chrome om te bepalen of mensen een site (en hoe vaak) bezoeken. Sites met veel direct verkeer zijn waarschijnlijk van hogere kwaliteit dan sites die zeer weinig direct verkeer krijgen.

4. Terugkerende bezoekers:

Ze kunnen ook kijken naar de vraag of niet-gebruikers teruggaan naar een pagina of site na een bezoek. Sites met terugkerende bezoekers kunnen een Google-ranking boost krijgen.

5. geblokkeerde sites:

Google heeft deze functie in Chrome stopgezet. Echter, panda gebruikt deze functie als een signaal van kwaliteit.

6. Chrome Bookmarks:

We weten dat Google Chrome-browser gebruiksgegevens verzamelt. Pagina's waarvan bladwijzers worden aangemaakt in Chrome kunnen een boost krijgen.

7. Google Toolbar gegevens:

Search Engine Watch Danny Goodwin meldt dat Google toolbar gegevens gebruikt als een ranking-signaal. Echter, naast het laden van pagina's snelheid en malware, is het niet bekend wat voor soort gegevens ze verzamelen in de werkbalk.

8. Aantal opmerkingen:

Pagina's met veel comments kunnen een signaal zijn van de gebruiker interactie en kwaliteit.

9. Dwell Time:

Google besteedt zeer veel aandacht aan "verblijfstijd": hoe lang mensen doorbrengen op uw pagina die afkomstig zijn van een Googlezoekopdracht. Als mensen veel tijd doorbrengen op uw site, kan dit worden gebruikt als een kwaliteitssignaal.Meer bezoekers

Als u meer bezoekers voor uw website wilt ontvangen bedenkt dan dat het belangrijk is dat uw website zich onderscheidt van uw concurrenten. Wij maken direct duidelijk waar uw homepage over gaat en interesseren mensen om verder te lezen. Maak een afspraak met ons om ook uw website te verbeteren voor uw gebruikers. Dit zijn onze POP-UPPEN pakketten.